Rebirth Festival onthult complete line-up

Wouter de Vink | 28 november 2016
events

Rebirth Festival onthult complete line-upZojuist heeft de organisatie van Rebirth Festival de line-up voor allebei de dagen bekend gemaakt. Op zaterdag 8 en zondag 9 april zullen er in vijf verschillende area's meer dan 100 artiesten optreden. Hiermee biedt de organisatie zo'n beetje het beste wat hardstyle te bieden heeft. Check de line-up hieronder!

LEES OOK: B-Front host eigen stage op Rebirth Festival

Eerder werd al bekend dat B-Front op de zondag zijn eigen stage zal hosten. Naast de hardstyle dj zullen ook Puinhoop Kollektiv, Hard News en Scantraxx en eigen stage hosten op het festival. Verder zien we ook dit jaar de Rebellion-, Reactivate- en Relish-stage terug. Het talent uit de hardstyle krijgt in Haaren ook een podium, op de Reborn-stage.

Rebirth Festival pakt uit met de complete line-up

Vanaf 7 tot 9 december kunnen bezoekers maken van een korting met de Early Re-Bird - snap je 'm? - actie. Hierna gaan de reguliere tickets in de verkoop. Traditiegetrouw trappen we hier natuurlijk het festivalseizoen af, dus wij kunnen niet wachten! Afgelopen zaterdag kregen de bezoekers van Rebellion alvast een voorproefje... Check het party report!

LEES OOK: Party Report | Rebellion - Rebels of Darkness

Rebirth Festival onthult complete line-up

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws