Fase 2 van New Horizons' line-up bekend gemaakt

Thomas Keulemans | 2 december 2016
events

Gisteravond heeft ALDA Events de tweede fase van de line-up vrijgegeven van de eerste editie van het gloednieuwe festival New Horizons. Dit festival zal plaatsvinden op de Nürburgring in Duitsland, op en nabij het racecircuit, en wel op 25 en 26 augustus 2017. De eerste namen van de line-up werden twee weken geleden al naar buiten gebracht, waarbij Tiësto de grootste headliner is.

Fase 2 line-up New Horizons

Daar blijft het natuurlijk niet bij, want geheel volgens de laatste trend in festival-land, geeft ook organisator ALDA de complete line-up gefaseerd vrij. Nu is het dus tijd voor de tweede fase, en het moet gezegd: ook die liegt er niet om! Als absolute headliners staan Afrojack, Laidback Luke en Firebeatz op de Nürburgring geprogrammeerd! Daarnaast maken onder meer Cosmic Gate, ATB, Paul Oakenfold en Kyau & Albert hun opwachting; bepaald geen kleine jongens. Daarmee krijgen we een steeds beter beeld van wat New Horizons de festivalbezoekers aan stijlen voor gaat schotelen. Het belooft aangenaam divers te worden en de voetjes zullen vrijwel nonstop van de vloer gaan met deze top dj's.

LEES OOK: Line-up New Horizons deels bekend gemaakt

Concept

Het unieke concept van New Horizons is geïnspireerd op films en series als Avatar, The Walking Dead, Alice in Wonderland en Game of Thrones, maar ook op games als Final Fantasy en Zelda. New Horizons gaat over het ontdekken van nieuwe werelden die je niet altijd met het blote oog kan waarnemen. Het centrale punt van het evenement is de ‘arrival hall’ waar vanuit je zeven ‘horizons’ kan ontdekken, vertaald naar zeven muziekstages met ieder een andere wereld met een eigen muziekstijl. Stages variëren in genres; van EDM tot deephouse, en van trance tot hardstyle. Voor de meerdaagse festivalbezoekers zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden, van budget tot deluxe. De camping opent op 24 augustus 2017 en blijft drie dagen open, tot zondag 26 augustus 2017.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws