Serious Request goes hardstyle

Ivo Mollemans | 4 december 2016
events

Het glazen huis van 3FM is nationaal bekend. Ieder jaar sluiten de dj’s van het radiostation zich een aantal dagen en nachten voor Serious Request op zonder eten om zo geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar zetten zij zich in voor kinderen die lijden onder ernstige longontstekingen. Het concept is al vaak nagedaan door anderen om ook geld op te halen voor een goed doel. Ook Job Wismans zag een leuk evenement in de actie.

Zino presents Serious Hardstyle

Nee, er worden geen hardstyle dj’s opgesloten in een glazen huis, maar zij gaan wel club Zino Live in Tilburg compleet opblazen. Job zag de uitgelezen kans om hard dance te combineren met een van de grootste goede doelen van het land, want juist op dit moment is hardstyle populairder dan ooit tevoren. Hiervoor komen een aantal van de grootste hardstyle artiesten naar Tilburg en dat zijn er nogal wat.

LEES OOK: Fase 2 van New Horizons' line-up bekend gemaakt

Line-up

Bij het zien van de line-up zijn er een aantal namen die meteen opvallen. Niemand minder dan Ran-D, Adaro en Titan zullen keiharde tracks gaan draaien op 16 december in Tilburg en die line-up wordt nog verder aangevuld door een aantal opkomende talenten. Thyron, The Shade, TWSTD en Mc Livid maken de line-up voor de avond compleet en hiermee wordt het dus vast en zeker een keiharde avond.

Als alle acties voor goede doelen nou eens uit dit soort feesten bestonden dan was het helemaal niet erg om geld te doneren, want zeg nou zelf: op stap gaan en tegelijk anderen helpen is toch een gouden combinatie. Verzeker jezelf van een kaartje voor het evenement via deze website en zet jezelf op aanwezig bij het Facebook evenement.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws