Electric Daisy Carnival in 2017 niet in New York 

Mark Hofman | 9 december 2016
events

Sinds 2012 verscheen Electric Daisy Carnival (EDC) voor het eerst in New York en is sindsdien niet meer weggegaan. Afgelopen editie was het ook weer een groot succes en stond de Big Apple volledig op z'n kop. Maar dat is inmiddels wel een herinnering die we twee jaar lang bij ons moeten houden, want in 2017 zal de New Yorkse editie er niet komen. 

EDC komend jaar niet in New York 

Pasquale Rotella, eigenaar en CEO van Insomniac Events, laat weten dat Electric Daisy Carnival in 2017 niet gehouden wordt in New York. In een officiele statement laat ze het volgende weten: 

'Although EDC New York 2016 was one of my favourites hosted in the Big Apple, we’ve decided to take a break in 2017. We hope many of you East Coast Headliners will join us in Vegas. We’ll have an art car sound system paying homage to New York DJs past and present.'

Dat Insomniac er alles aan gaat doen om de overige EDC feesten wel gewoon episch te maken staat vast. Zo verhuist EDC Japan komend jaar naar Tokyo en vinden we daar een stage op het strand. Daarnaast zal EDC Las Vegas keihard vernieuwd worden met een nieuwe stage en een 'reimagined kinectFIELD'. Dat wordt gewoon harstikke genieten dus! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws