Speciale uitgaansavond voor 35-plussers blijkt succesvol

Ivo Mollemans | 9 december 2016
events

Niet zo lang geleden werd de eerste editie van ‘The Evening Party’ in Groningen gehouden. Dit feest is alleen te betreden voor personen die ouder zijn dan 35 en daar zit een hele goed reden achter. Tegenwoordig worden feesten namelijk vooral ’s nachts gehouden, terwijl dat vroeger juist heel anders was. Toen begon alles vroeger, maar het eindigde ook vroeger. Het idee om een feest te organiseren voor mensen die juist de oude tijden fijner vinden is al langer aanwezig in de wereld en daarom besloten Hans Singelenberg en Bo Singelenberg-Lesteluhu dat het tijd was om ook zo’n feest in Nederland te houden.

35-plussers op stap

Personen die buiten de doelgroep vallen van nachtelijke feesten hebben in het verleden al vaker aangegeven of het niet slimmer is dat er meer feesten komen die onder schappelijkere tijden worden gehouden. Precies om ook die mensen tegemoet te komen werd dit feest van 7 uur ’s avonds tot 1 uur ’s nachts gehouden. Hierdoor hoeven de bezoekers de dag erna ook niet de hele dag brak rond te lopen met een kater van hier tot Tokio. Bo omschreef de avond dan ook als volgt:

‘Een opzettelijk uit de hand gelopen borrel met dj’s en een echte clubvibe.’

LEES OOK: Help Clini Clowns & Stichting Het Vergeten kind op Grotesque Indoor Fesitval #250

Succes

Het feest bleek een succes te zijn. De eerste editie was al gauw uitverkocht en nu wordt er al gevraagd wanneer er weer een nieuw feest gehouden gaat worden. Omdat niet alleen de bezoekers, maar ook de organisatie niet van stilzitten houdt, wordt de volgende editie aanstaande vrijdag al gehouden. Ook deze keer gaat de voorverkoop erg hard. Het zijn voornamelijk vrouwen die kaartjes kopen.

Muziek

Nu vraag je je misschien af wat voor muziek er dan zoal te horen is op zo’n avond, want een avond zonder dance kunnen de meeste van onze lezers niet volhouden. Toch is de muziekstijl tijdens deze 35-plus avonden nog erg verassend. Funk, soul, disco en house van de jaren 80 tot en met nu: het komt allemaal voorbij op één avond.

‘Eigenlijk een mix die we vroeger ook in Gdansk draaiden. Van lekkere funky oldies tot de nieuwe danskrakers, waar je niet bij stil kunt blijven staan. DOT Groningen, eerder Infoversum, is ook een geschikte locatie.’

Kaarten voor de volgende editie op 9 december zijn nog te koop. Deze kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. In de voorverkoop zijn ze online beschikbaar via de Facebook evenementen pagina.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws