DGTL Amsterdam presenteert volledige line-up

Rick Francissen | 13 december 2016
events

DGTL

Terwijl we nog het jaar 2016 aan het aftellen zijn met kerstnummers op de radio is de organisatie van DGTL al volop bezig met alle zaken rondom hun festival in Amsterdam in april 2017.  Met DGTL wordt er in Amsterdam tevens het festivalseizoen van het nieuwe jaar afgetrapt. Nu presenteert de organisatie de volledige line-up.

Drie dagen DGTL

DGTL vindt altijd plaats in het Paasweekend. Dit houdt in dat iedereen op de maandag vrij is en dat er daardoor voor de organisatie twee volledige dagen beschikbaar zijn om een festival te organiseren. Zaterdag 15 en zondag 16 april zijn daarom de data die je in je agenda moet noteren, wil je het festival bijwonen. Mocht je nog niet echt zin hebben in een buiten festival, niet getreurd, want op vrijdag 14 april is er ’s nachts ook een DGTL Opening Night. DGTL zou DGTL niet zijn als ze hiervoor niet ook een indrukwekkende line-up hebben geprogrammeerd.  Onder andere Âme, DJ Tennis, en een back-to-back set van Patrice Bäumel en Nuno Dos Santos staat op het programma.

Zowel house als techno

Bijna vier jaar geleden vond de eerste editie plaats van het DGTL Festival in Amsterdam. Alhoewel de locatie in en naast de Scheepsbouwloods nog steeds onveranderd is, zijn er wel wat dingen in de opzet aangepast. De eerste grote verandering is al beschreven, namelijk de uitbreiding van één naar drie feestelijke dagen.

Wat de muzikale programmering betreft is er inmiddels flink uitgebreid. Uiteraard vind je nog steeds de grootste internationale house artiesten als Jamie Jones, Stephan Bodzin en Dixon, maar ook techno dj’s als Speedy J en Rødhåd staan inmiddels tussen anderen op de line-up. Ook wordt het Nederlandse dj-talent niet onbenut gelaten. Detroit Swindle, Sandrien, De Sluwe Vos en Tom Trago zijn hier goede voorbeelden van. Check de onderstaande afbeelding voor de volledige programmering van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april 2017 en kies jouw favoriete dag.

DGTL Amsterdam 2017

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws