KSHMR werkt hard aan nieuwe show

Ivo Mollemans | 16 december 2016
events

Tegenwoordig kunnen we soms door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn zo verschrikkelijk veel goede dj’s en producers die allemaal wel iets te bieden hebben voor de muziekindustrie, maar soms zijn er uitschieters die zichzelf op een geniale manier weten te bewijzen. Precies zo’n uitschieter is KSHMR. Hij begon in 2003 al met het maken van muziek samen met een vriend onder de naam ‘The Cataracs’ en toen hij in 2014 begon als KSHMR ging het erg hard.

Het succes van KSHMR

Hij bracht track na track uit via Spinnin’ Records en in minder dan een jaar kreeg hij duizenden fans die allemaal verliefd werden op zijn energieke electro house platen. Samenwerkingen met grootheden als Tiësto volgden en natuurlijk moet je dan wel uit je studio komen om ook als dj aan de slag te gaan. Vrijwel meteen werd hij door grote festivals als headliner geboekt en met de tijd werden ook zijn liveshows verbeterd. Natuurlijk is KSHMR nog lang niet klaar in de muziekwereld en om dat maar even aan te geven liet hij zojuist weten dat er een nieuwe show aankomt!

LEES OOK: Eerste namen Lowlands 2017 bekend gemaakt

Sunburn 2017

Het is de bedoeling dat de show voor het eerst gebruikt gaat worden op het Sunburn Festival dat eind dit jaar gehouden gaat worden in India. Vorig jaar trad hij hier ook al op en ook de anthems van zowel 2016 als 2017 zijn allebei door hem gemaakt. Het optreden van vorig jaar staat bij velen nog goed in het geheugen, maar KSHMR is van plan om daar zeker overheen te gaan met zijn nieuwe visuals. Hij heeft verder geen informatie vrijgegeven en wil alles nog geheim houden tot zijn set op Sunburn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws