Eerste namen Sziget 2017 bekend gemaakt

Ivo Mollemans | 19 december 2016
events

Sziget

Het Sziget Festival wordt ook in 2017 weer gewoon gehouden. Met een omvang die ongekend is in vergelijking met andere festivals en een line-up waar bijna alle grootheden op te vinden zijn is het zeker een festival waar je eens in je leven geweest moet zijn. Van 9 tot en met 16 augustus zal het hele gebeuren weer plaatsvinden en de eerste artiesten die daarbij te vinden gaan zijn, zijn bekend gemaakt.

Sziget wordt 25 jaar

Het wordt de 25e editie van het festival en dus is de kans groot dat er nog meer uit de kast wordt getrokken dan we al gewend zijn van Sziget. Meteen in het oog springt het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike. Zij mogen op de laatste dag van het festival de mainstage gaan afsluiten en volgen hiermee Hardwell en Martin Garrix op die dit al eerder deden. Ook Major Lazer is als headliner te vinden op het festival naast onder andere Tom Odell en Two Door Cinema Club.

LEES OOK: Warface en Frequencerz hosten eigen stage op Intents Festival

A38-tent

Natuurlijk is de mainstage niet het enige podium op het festival. De A38-tent is een andere populaire plek waar de Nederlandse band Kensington dit jaar opnieuw te vinden zal zijn. In 2015 stonden zij ook al op het festival en dat optreden werd door de band zelf bestempeld als een van hun beste optredens ooit. Naast Kensington zullen ook Bad Religion, DJ Shadow, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, Gusgus en GTA  het podium van de A38-tent gaan betreden.

Er zijn nog steeds tickets te koop voor het festival. Tot 12 uur ’s middags op 31 december zijn de weektickets beschikbaar voor early-bird prijzen. Net na de start in september was meer dan een kwart al verkocht. Tickets zijn via deze link te bestellen.

Alle acts die tot nu toe bekend zijn gemaakt op een rijtje:

Bad Religion
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
Oh Wonder
Oliver Heldens
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Vince GTA
Gusgus
Kensington
Mac DeMarco
Major Lazer
Staples
W&W

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws