Acht dagen stappen op zee met de 'Booze Cruise'!

Thomas Keulemans | 22 december 2016
events

Misschien heb je er al wel eens wat over gehoord, want er is een behoorlijke trend gaande in de partyscene: de party cruise! Oftewel, feesten aan bood van een cruiseship met de gaafste dj's en de hipste party people! Ben jij klaar voor de ultieme party beleving, maar dan op zee in plaats van aan land? Dan is de 'Booze Cruise' die Simi Reizen organiseert iets voor jou!

Booze Cruise van Simi Reizen

Cruisen en vakantie vieren, terwijl je aan boord van een groot cruiseship staat te feesten. Het belooft dé vakantietrend van het jaar te worden. De Booze Cruise richt zich speciaal op jongeren tussen de 18 en 35 jaar en houdt in dat je acht dagen lang mee kan varen langs de tofste vakantiebestemmingen. Want wat dacht je van stops in Ibiza, Mallorca, Malaga en Alicante, om maar eens een paar van de plaatsen te noemen die de Booze Cruise aan zal doen. Deze te gekke jongerenreis vindt plaats april - mei 2017 en het goede nieuws is: het is all-inclusive! Vanaf € 799,- vaar en feest jij al mee. Alleen de vlucht is niet inbegrepen, maar naar zowel Alicante als Malaga vliegen veel low-cost airlines, waaronder Ryanair, Vueling en Transavia.

Party hard!

Behalve het cruise programma wordt gedurende de hele cruise van alles georganiseerd: van een workshop cocktails maken tot fitness in de techno gym, en van een masterclass dj'en tot zelfs een masterclass verleiden, en nog veel meer. Er zijn tal van themafeesten aan boord (met super toffe dressscodes), maar ook in de plaatsen waar het schip aanlegt kan uiteraard gefeest worden. Aan boord zorgen maar liefst 20 dj's van bekende clubs op Ibiza voor de beste party beats tijdens en voor de lekkerste chillout tracks wanneer jij even uitgefeest bent en aan het zwembad wil relaxen. Het kan allemaal! De Booze Cruise is een fantastische manier om een week vanaf een cruiseschip te feesten en te genieten.

All-inclusive genieten

Bij deze reis zijn alle maaltijden inbegrepen, maar ook de drankjes. Bier en wijn is gratis, voor andere alcoholische dranken betaal je een toeslag. De cruise vindt plaats op een echt cruiseschip met casino, zwembaden, drie verschillende clubs met dj's van bekende clubs op Ibiza. Tijdens deze reis leg je aan in de plaatsen Alicante, Malaga, Tarragona, Palma de Mallorca en party-eiland Ibiza. In samenwerking met Café Mambo, Fabrik en Elrow worden gedurende de hele cruise feesten georganiseerd. Overdag heb je de mogelijkheid de Spaanse kust te ontdekken, te relaxen bij het zwembad of natuurlijk even bij te slapen in de comfortabele hutten.

Samengevat nog even alle redenen waarom jij mee moet gaan op deze geweldige jongerencruise op een rijtje:

All-Inclusive

In zonnig Spanje

Vette Feesten

Groot cruiship met bijna 2000 leeftijdsgenoten (18-35 jaar)

Je komt langs de mooiste plekken

Geniet van een ultieme feestcruise

Top reisleiding

Deze jongerencruise boek je uitsluitend bij Simi Reizen. Voor alle informatie, het complete reisprogramma, boekingen en prijzen kijk je hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws