BPM Festival 2017 maakt volledige line-up bekend

Mark Hofman | 20 december 2016
events

BPM Festival 2016

Waar de meeste mensen nog druk bezig zijn met het afsluiten van 2016, kijken organisaties van festivals met vreugde vooruit naar het festivalseizoen van 2017. Over een paar weken viert BPM Festival haar tiende verjaardag in Mexico en daarvoor komt het al met de gehele line-up. 

De line-up van BPM Festival 2017 

Het is even schrikken wanneer je de line-up van BPM Festival 2017 ziet. Niet vanwege onbekende namen, maar meer van de hoeveelheid namen. BPM viert van 6 januari tot en met 15 januari haar tiende verjaardag en pakt het echt groots aan. Met meer dan 80 showcases van meer dan 460 artiesten, wordt het een feest waar je u tegen zegt. 

Het BPM Festival wordt gezien als het Mekka van de underground dance en weet ieder jaar weer bijzonder veel publiek te trekken. Dit jaar bestaat het festival 10 jaar en buiten een bizar grote line-up, komt de organisatie met nog meer toffe elementen. Zo organiseren The Martinez Brothers een epische marathon met de naam 'Solamente'. Op woensdag 11 januari gaat het New Yorkse Duo een harde set weggeven van langer dan 8 uur. Awesome! 

Check de line-up hieronder: 

The BPM Festival wordt van 6 januari tot en met 15 januari gehouden in Playa del Carmen, Mexico. Kaarten zijn hier te krijgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws