Dreamfields breidt uit naar tweedaags festival

Rick Francissen | 22 december 2016
events

Dreamfields 2017

Dreamfields Festival weet er ieder jaar weer voor te zorgen dat er voor iedereen uit de regio van Giesbeek weer een fantastisch festival wordt neergezet. Of je nu van hardstyle, bigroom, latin of deep-house houdt, het is allemaal op Dreamfields te vinden. Het is dan ook erg mooi nieuws om te horen dat Dreamfields in 2017 gaat uitbreiden naar een festival van twee dagen.

Dreamfields breidt uit

In 2017 gaat Dreamfields een stapje verder door een tweede festival dag te organiseren. Naast zaterdag 8 juli zal er daarom ook op zondag 9 juli in het recreatieterrein Rhederlaag bij Lathum keihard gefeest worden.

De zondag zal op drie area’s van het festival terrein plaatsvinden met diverse artiesten die live zullen optreden, foute muziek gaan draaien of juist een flink feestje willen bouwen. Daarbij is het feest wat van 13:00 tot 23:00 duurt toegankelijk voor alle leeftijden. Wil jij hier nu graag bij zijn, zet dan 20 januari in je agenda want op deze dag gaan de tickets in de verkoop. Meer informatie vind je op de Dreamfields website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws