Grotesque organiseert Surprise Party voor een bijzondere, vaste bezoeker: Hennie van Wijk!

Kyra Bos | 24 december 2016
events

Grotesque organiseert Suprirse Party voor een bijzondere, vaste bezoeker: HENNIE VAN WIJK

Grotesque en haar events mogen dan steeds groter groeien, de aandacht voor haar individuele bezoeker blijft. Niet alleen zorgt dit familiegevoel voor een goede sfeer op de dansvloer, maar ook voor een ‘Grotesque Family’. Een kleine groep die samen een groot verschil kan maken voor anderen – mensen die het hard nodig hebben. De afgelopen jaren heeft Grotesque dit met groot succes kracht bijgezet, onder andere door op de afgelopen editie cadeaus in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. Dit keer echter, gaat de aandacht naar één iemand – binnen de Grotesque Family: Hennie van Wijk. Met een bijzonder initiatief, opgezet door een aantal trouwe Grotesque leden en dierbare vrienden, nodigen we iedereen uit om de 50ste verjaardag van de altijd positieve trance-liefhebber Hennie van Wijk met een ‘surprise’ party te vieren op vrijdag 30 december in Club Rodenburg Beesd.

Het Initiatief

Samantha Voermans, Melanie Uittenbosch en tal van andere Grotesque liefhebbers zijn al maanden bezig om een fantastische surprise party te organiseren voor 1 van de meest bijzondere en trouwe bezoekers die wij al jaren op onze events hebben mogen ontvangen: Hennie van Wijk. Ondanks zijn beperkingen als ALS patiënt is Hennie een inspiratiebron voor vele onder ons. Met zijn onaantastbare positiviteit en onuitputbare energie zorgt Hennie, waar hij dan ook komt, voor een bewonderingswaardige, goede vibe. Als Grotesque Family zijn we hier bijzonder trots op en vinden dat hij het verdiend om hier wat voor terug te krijgen.

Hennie wordt binnenkort 50, een mijlpaal en tevens bevestiging dat wij als community een groot verschil kunnen maken in zijn leven. Ondanks zijn ziekte, zien bezoekers, DJ’s en organisatoren Hennie altijd weer stralend op de dansvloer. Voor hem betekenen de feesten een enorme power-boost, en weet hij het op die manier veel beter vol te houden dan eigenlijk zou kunnen met zijn ziektebeeld. Reden genoeg om er met z’n allen voor te zorgen dat hij met deze surprise party weer zo’n boost krijgt, en we hem ook de komende jaren nog genieten op de dansvloer tegen gaan komen. 

Het Feest

Op vrijdag 30 december brengen we zoveel mogelijk bekenden van Hennie en mensen die hem een warm hart toedragen bij elkaar in Club Rodenburg te Beesd, om op deze avond aan Hennie te laten zien, maar vooral te laten voelen, hoe bijzonder wij hem waarderen en hem die energie boost willen geven. Hennie is inmiddels vanwege voorbereidingen een beetje op de hoogte van dit initiatief, maar weet uiteraard niet wat we voor hem in petto hebben…en dat willen we graag zo houden!

Tickets

Tickets voor deze avond kosten €10,-, waarmee je entree en 3 consumptie munten koopt. De DJ’s en locatie werken belangeloos mee en we kunnen op die manier nog een leuk cadeau aan Hennie overhandigen in de loop van de avond. We hopen jullie allemaal op Hennie’s Surprise Party te zien!  Club Rodenburg Beesd – 21.00 – 04.00 ( indien mogelijk graag voor 20.45 aanwezig zijn voor het surprise moment). Tickets koop je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws