Het label ‘Music On’ gaat eigen festival geven

Ivo Mollemans | 25 december 2016
events

Er zijn tegenwoordig festivals in overvloed. Iedere artiest geeft wel zijn eigen feestjes, organisatoren van evenementen blijven maar doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe concepten en ook labels schijnen het geven van feestjes niet erg te vinden. De Spinnin’ Session georganiseerd door Spinnin’ Records worden inmiddels wereldwijd gehouden, Revealed Recordings gaat stad en land af met Revealed Presents en zo zijn er nog tal van labels uit verschillende genres die festivals organiseren.

Marco Carola’s label

Ook het label ‘Music On’ heeft aangegeven om een eigen feest te geven. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 6 mei in het Amsterdamse Meerpark. Het label werd in 2011 opgericht door Marco Carola om nieuw talent te scouten en te steunen door het uitbrengen van hun muziek. Inmiddels heeft de Italiaan heel wat artiesten naar zijn label weten te halen en daar zijn techno en house liefhebbers blij mee. Dat het nu pas een eigen feest heeft georganiseerd is opvallend aangezien het label zeker niet zonder succes door het leven gaat.

LEES OOK: Acht dagen stappen op zee met de 'Booze Cruise'!

Music On weet hoe het moet

Omdat je de eerste indruk maar één keer kan maken heeft Music On het goed aangepakt. Er is een line-up in elkaar gezet met artiesten die 12 uur lang de bezoekers in beweging moeten houden en de namen die daarvoor geboekt zijn zullen daar ongetwijfeld voor zorgen. Uiteraard staat labelbaas Marco Carola zelf op de line-up, maar ook Loco Dice, The Martinez Brothers, Benny Rodrigues, Joey Daniel en Appolonia zijn van de partij op 6 mei. Dit is een house feestje dat je dus zeker niet mag missen!

De tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan en de early birds zijn al uitverkocht. Er zijn nog regular tickets verkrijgbaar, maar wees dus wel snel met bestellen! Tickets zijn via deze link te koop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws