Recap van Decibel 2016 en start ticketverkoop voor 2017

Ivo Mollemans | 28 december 2016
events

De zomer is al een tijd voorbij en de dagen zijn kort, maar dat betekent ook weer dat de voorbereidingen voor de volgende zomer weer bezig zijn! Het duurt nog lang, maar het mag zeker gezien worden als een lichtpuntje in deze donkere dagen. We denken niet alleen graag aan de leuke dingen die komen gaan, maar ook aan de mooie herinneringen uit het verleden en wat is er nou een mooiere herinnering van afgelopen zomer dan een van de tofste festivals ter wereld?

Geslaagde editie

Decibel werd ook dit jaar weer gewoon gehouden en net zoals altijd was het weer één groot feest. Zon, een goede sfeer en natuurlijk extreem goede muziek: de ideale formule voor een geslaagd festival en dat klopte allemaal bij Decibel. Er zijn al een hoop foto’s en video’s verschenen van het weekend waarin 15 jaar Decibel gevierd werd. Er waren zelfs zoveel toffe beelden dat er nu een recap online staat van bijna een half uur lang met alleen maar beeldmateriaal geschoten op Decibel.

LEES OOK: Het label ‘Music On’ gaat eigen festival geven

Recap Decibel 2016

De recap is gemaakt door de organisator, b2s, en zij vonden het zelf ook een zeer geslaagde editie. De voorbereidingen voor 2017 zijn ook al bezig dus dat kan niet misgaan. De tijden waarop het festival gaat plaatsvinden zijn al bekend gemaakt dus pak je agenda er maar bij. Decibel begint in 2017 op vrijdag 18 augustus om 13:00 uur en het terrein is volledig gesloten vanaf maandag 21 augustus 12:00 uur. Op zaterdag 19 augustus krijgen de bezoekers van 11:00 tot 23:00 de tijd om compleet los te gaan op hét hard dance festival van het jaar.

De voorverkoop van weekendtickets voor vaste accommodaties en groepsvelden start op zaterdag 22 april om 12:00 uur via deze link.

De voorverkoop van normale weekendtickets inclusief camping en van losse zaterdagtickets start op zaterdag 13 mei om 12:00 via deze link.

Zorg dus dat je klaar zit, want hier moet je bij zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws