WiSH komt met nieuw concept: Wintersportfestival Holy Mountain

Kyra Bos | 2 januari 2017
events

Fan van wintersport en festivals? Dan mag jij dit festival zeker niet missen!

Van 30 maart tot en met 1 april organiseert Wish Events Holy Mountain Festival in Kirchberg (in het Oostenrijkse Tirol). Het pittoreske dorp Kirchberg, in 2016 uitgeroepen tot beste wintersportbestemming, wordt dit jaar omgetoverd tot een waar festivalwalhalla. En dat met meer dan 30 dj's en live-acts verspreid over 2 twee area's is dit de bestemming waar je moet zijn aankomende wintersport.

Lokale partners van Holy Mountain Festival zijn Eisbar en I-Security, zo vertelde Klomp Bueters aan het Eindhovens Dagblad. 'Wij verzorgen de programmering, het concept, de creatie en de facilitaire randzaken. De Eisbar heeft goede lokale contacten en I-Security is goed in de beveiliging van horeca in wintersportgebieden.'

De eerste dj is al bekend gemaakt. Afgelopen zomer was hij een van de headliners op Wish Outdoor in Beek en Donk, maar dit jaar reist hij af naar Oostenrijk om daar ook een feestje te bouwen: niemand minder dan Sander van Doorn! De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Met dit evenement gaat WiSH Events voor de derde keer over te grens. Na 10 succesvolle edities in Nederland, twee edities in Mexico en vorig jaar de eerste editie in Italië, gaat WiSH Events dit jaar dus ook naar Oostenrijk.

Ben jij die doorgewinterde festivalganger en wil je je wintersportvakantie goed afsluiten of het festivalseizoen goed beginnen? Koop dan nu je kaarten! Een passe-partout voor 3 dagen voor Holy Mountain Festival kost 75 euro. Wil je 1 dag gaan, dan betaal je hier 25 tot 35 euro voor. Meer informatie en tickets zijn te vinden op de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws