Vette techno en coole disco en afro in Haagse Zuiderpark

Bart Remmers | 11 januari 2017
events

The Crave Festival naar Zuiderpark

The Crave Festival verhuist komende zomer naar het Zuiderpark. Het festival, gericht op elektronische muziek, vestigd zich daarmee op hetzelfde stuk grond als Parkpop.

Op zaterdag 3 juni, in het Pinksterweekend, wordt het iconische park omgetoverd tot een dance-walhalla, waar het beste uit de internationale en nationale scene een bezoek aan Den Haag komt brengen.

4.000 danceliefhebbers

Het Zuiderpark als toneel is een droom die uitkomt voor de jonge organisatie die op 24 februari tevens haar 3-jarig bestaan viert in cultuurpodium PIP. Na twee edities ‘The Crave Fest’ op het PIP-terrein en afgelopen zomer The Crave Festival op de grote parkeerplaats van BINK36 is de verhuizing naar het Zuiderpark de volgende stap. Zo heeft het rijk historische park meer groeimogelijkheden wat hand in hand samen gaat met de toekomstplannen van The Crave Festival. 4000 danceliefhebbers zullen zich deze zomerdag verzamelen in Den Haag.

De vetste techno!

Tussen het groen en aan het water krijgt The Crave Festival een nieuwe dimensie, maar blijft het intieme karakter bewaakt met drie podia. De mainstage, waar afgelopen jaar de uit Amerika afkomstige DVS1 zorgde voor een ongekende afsluiting, wordt ook dit jaar weer gevuld met techno van de bovenste plank. 

Op het District25 podium is ruimte voor verbreding met electro en house, maar ook afro, disco en wereldmuziek. PIP en label Crème
Organization hosten het derde podium. Zij geven een ode aan de typische West Coast Sound die in de begin jaren ‘90 zijn oorsprong vindt in... Ja, Den Haag!

Wie zich pre-registreert via www.thecravefestival.nl ontvangt op dinsdag 24 februari een exclusieve kortingslink. Registreren kan tot en met maandag 23 januari.

Algemene informatie:

Datum: zaterdag 3 juni, Pinksterweekend
Tijd: 12:00-23:00 uur
Locatie: Zuiderpark, Den Haag
Info & tickets: www.thecravefestival.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws