Martin Garrix draait belangeloos in Paradiso voor War Child

Bart Remmers | 18 januari 2017
events

Opbrengst van set gaat naar War Child

De meest populaire dj op planeet aarde treedt 21 februari belangeloos op voor War Child in de hoofdstedelijke poptempel Paradiso.  

Martin Garrix, daar hebben we het natuurlijk over, zet zich graag in voor goede doelen, waarvan War Child er een is. Momenteel vluchten miljoenen kinderen voor oorlog en geweld. Deze kinderen hebben hulp nodig. War Child helpt wereldwijd honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden. Martin Garrix support het werk van War Child en komt hier graag voor in actie.  

Garrix: 'Ik zet me graag in voor goede doelen, waarvan War Child er een is. Ik vind het goed dat War Child wereldwijd honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden helpt en ik kom hier graag voor in actie.'

Een betere toekomst

Het geld dat binnenkomt gaat naar de projecten van War Child. Zoals bijvoorbeeld in Libanon waar War Child psychosociale hulp en inhaalonderwijs biedt aan de grote stroom gevluchte Syrische kinderen. Binnen de veilige plaatsen die War Child voor hen heeft gecreëerd krijgen de kinderen creatieve workshops die hen de mogelijkheid geeft om hun oorlogservaringen te verwerken. Op spelende wijs kunnen kinderen binnen de projecten van War Child werken aan een betere toekomst. 

Een regulier ticket voor ‘Martin Garrix voor War Child’ kost 50 euro. Bovendien zijn er een aantal zakelijke VIP-pakketten beschikbaar. 

Het is niet mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via www.garrixvoorwarchild.nl. Mochten tickets zijn uitverkocht, houd dan de site van War Child in de gaten voor win-acties. De verkoop start 20 januari om 12.00 uur.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws