Armin van Buuren kondigt gasten aan voor The Best of Armin Only

Rick Francissen | 20 januari 2017
events

The Best of Armin Only

Met in totaal 20 jaar ervaring in het vak viert Armin van Buuren op 12 en 13 mei deze bijzondere mijlpaal. Het wordt de eerste solo dj-show ooit in de Amsterdam ArenA. Tevens is het ook de eerste keer dat Armin zelf een soloshow geeft in deze locatie. Natuurlijk nodigt de dj een aantal gasten uit om samen naast hem op het podium te staan.

The Best of Armin Only guest performances

Zoals de naam van de show al doet vermoeden brengt The Best of Armin Only het beste van de afgelopen Armin Only shows samen. Dit betekent dat er ook veel artiesten die met Armin hebben samengewerkt aanwezig zullen zijn. De volgende artiesten heeft hij tot nu toe aangekondigd.

Kensington, Mr. Probs, Laura Jansen, Angel Taylor, Bart van der Meide (zanger Racoon), Betsie Larkin, Bullysongs, Cees Trappenburg, Christian Burns, Cimo Frankel, Eric Vloeimans, Koen Herfst, Lauren Evans, Michiel Eilbracht, Susana en Sharon den Adel.

Armin is waanzinnig enthousiast en laat dan ook het volgende weten in de aanloop naar het speciale evenement.

“The Best of Armin Only is natuurlijk heel bijzonder voor mij. Op deze avonden komt alles van de afgelopen twintig jaar samen. Dat ik dit mag delen met de artiesten waarmee ik de beste momenten van de show heb mogen creëren, is fantastisch. Het tilt de shows naar een hoger niveau dan ooit tevoren”.

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de show van vrijdag 12 mei. Deze koop je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws