Soenda festival in Utrecht komt met gouden line-up

Ivo Mollemans | 23 januari 2017
events

Het Utrechtse Soenda festival weet wel hoe ze techno- en house-fans moeten vermaken. Op 4 maart zal de indoor editie van het festival plaatsvinden in De Fabrique en op 20 mei zal de outdoor editie plaatsvinden in Ruigenhoek. Voor de outdoor editie is onlangs de line-up online gezet en die ziet er erg goed uit.

De line-up van Soenda

Op 20 mei zullen een aantal grote namen in Utrecht aanwezig zijn om er een geweldige outdoor editie van te gaan maken. Als headliners zullen onder andere Kölsch, Dave Clarke, Âme en Robert Hood draaien op Soenda. Naast deze grote internationale namen zijn ook Juan Sanchez, De Sluwe Vos, Benny Rodrigues, Pablo Discobar Soundsystem en nog veel meer optreden in Utrecht.

LEES OOK: Winnaar Partyscene Festivalchart Award 2016!

Er zijn nog tickets beschikbaar voor het festival, maar wees er snel bij om jezelf te verzekeren van een geweldig festival.  Ook is er een winactie waarbij je twee tickets voor Soenda, een 5 sterren hotel met champagne ontbijt en 20 consumpties kan winnen. Daarvoor moet je naar de Facebookpagina van Soenda. Tickets zijn hier te bestellen.

Het Soenda festival op 20 mei in Utrecht wordt een techno en house hemel voor velen en deze editie mag je gewoon niet missen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws