Dit zijn de stages voor Life In Colour’s 10e verjaardag

Ivo Mollemans | 25 januari 2017
events

De designs van stages op festivals weten bezoekers vaak te verassen en alleen al daarmee scoren ze vaak punten bij het publiek. Veel organisatoren doen er zoveel mogelijk aan dat het uiterlijk van hun festival zo verzorgd mogelijk is en dat het van alle details is voorzien. Een lastige opgave die het uiteindelijk dubbel en dwars waard is. Een bekend voorbeeld hiervan is natuurlijk Tomorrowland in België, maar ook Amerika kunnen ze er wat van.

Life In Colour

Met name in Miami weten ze wel van aanpakken en dat is te zien bij Ultra Miami. De mainstage is ieder jaar een gigantisch bouwwerk dat voorzien is van heel veel special effects en dit is dan ook, naast de line-up, een van de redenen dat er zoveel mensen zijn die ernaartoe willen. Een ander festival in Miami dat wel weet hoe ze een podium in elkaar moeten zetten is Life In Color.

LEES OOK: Dreamfields maakt eerste deel line-up zaterdag bekend

Stage designs

Het festival bestaat dit jaar 10 jaar en dat roept natuurlijk om een heel speciaal feestje. Eerder al werd de line-up bekend gemaakt en daaraan is te zien dat ze er geen gras over laten groeien. Onder andere Diplo, Seven Lions en Marshmello zullen op de Sector X stage optreden en op de RARE stage zullen Carnage, Tritonal, Young Thug en meer er een gekkenhuis van gaan maken. In tegenstelling tot andere festivals heeft Life In Color voorafgaand aan het festival al een beetje laten zien hoe de stages eruit zullen gaan zien.

Sector X:

RARE:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws