Line-up en data Awakenings festival 2017!

Rick Francissen | 25 januari 2017
events

Awakenings Festival 2016

Ieder jaar wordt een van de grootste techno evenementen ter wereld vlak naast Amsterdam georganiseerd. Hiermee doelen we natuurlijk op het Awakenings festival waar alle grootste artiesten uit de wereld samenkomen om twee dagen lang het beste van zichzelf te laten horen. Tel daarbij de grote stages, tenten, een onwaarschijnlijke hoeveelheid speakers en veel vuurwerk en je kunt je voorstellen dat Awakenings festival een evenement is die je als techno liefhebber niet mag missen.

Oude bekenden en nieuwe namen op Awakenings

Verdeeld over zaterdag 24 en zondag 25 juni zullen er in Spaarnwoude veel bekende, maar ook een aantal nieuwe dj’s komen draaien. Zo zijn namen als Sven Väth, Adam Beyer, Pan-Pot, Len Faki en Marcel Dettmann uiteraard aanwezig.

Dj’s die hun debuut maken op het festival zijn onder andere The Black Madonna die een waanzinnig jaar achter de rug heeft, Enrico Sangiuliano die met zijn tracks het afgelopen festivalseizoen gedomineerd heeft en Dirty Doering die met zijn label Katermukke zijn invloed in de scene aardig aan het uitbouwen is.

Back-to-back

Net zoals ieder jaar zullen er ook back-to-back sets worden gedraaid waaronder een klassieker door Marcel Dettmann en Ben Klock, maar ook door Hendrik Schwarz & Jesse Rose onder hun alias Black Rose. Verder staat opkomend Nederlands talent Reinier Zonneveld samen met Secret Cinema op de zaterdag ingepland en zullen Dubfire en Chris Liebing samen op zondag Area Y op zijn kop gaan zetten.

Tickets voor Awakenings festival 2017 zijn inmiddels te koop via de Awakenings website. De volledige line-up van de zaterdag en zondag check je hier. De timetable wordt overigens later bekend gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws