De beste Daft Punk troll omtrent nieuwe tour tot nu toe

Ivo Mollemans | 26 januari 2017
events

De hoop op een nieuwe tour van Daft Punk in 2017 is een heel stuk verlaagd na alle geruchten die uiteindelijk stuk voor stuk vals bleken te zijn. Sommigen kwamen nog enigszins geloofwaardig over, maar hetgeen dat nu weer online is gezet is een regelrechte troll (maar wel een hele goede troll).

Daft Punk in Texas?!

Laatste verscheen er een poster online waarop een show van Daft Punk aangekondigd wordt. Een teken dat op zich best leuk zou zijn, ware het niet dat ten eerste de datum heel ongeloofwaardig is en zeker in combinatie met de datum wanneer tickets in de verkoop gaan. De datum voor het concert zou namelijk 2 februari zijn en tickets zouden pas vanaf 27 januari te koop zijn. De locatie waarop het concert zou plaatsvinden is Emo’s Austin in Texas.

LEES OOK: Speciaal dance event voor dove mensen

Rick Roll…

Na nader onderzoek werd dan ook al vrij snel duidelijk dat het hier om een grap gaat. Op 2 februari staat namelijk niet Daft Punk, maar Rick Astley in de nachtclub. Om op deze manier in 2017 nog een rick roll toe te passen is misschien wat vergezocht, maar hij is zeker wel leuk verzonnen en de maker van de advertentie heeft zeker het gewenste effect bereikt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws