Holy Mountain Festival maakt volledige line-up bekend!

Kyra Bos | 27 januari 2017
events

Eerder kondigden we al aan dat Wish Events met een nieuw concept komt. Van 30 maart tot en met 1 april organiseert Wish Events Holy Mountain Festival in Kirchberg (in het Oostenrijkse Tirol). Dit pittoreske dorpje zal de locatie zijn van een gloednieuw wintersportfestival.

Er is gekozen voor een gevarieerde line-up voor deze eerste editie van Holy Mountain Festival. Dit is een mix van lokale Oostenrijkse artiesten en internationale dj’s die muziek draaien van dance en house tot knallende hardstyle. Headliners van dit festival zijn Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Doorn, Firebeatz, Coone, Lucas & Steve, Mental Theo en The Partysquad.

De organisatie is heel enthousiast en zegt het volgende: “Expect the best music, a fully decorated festival site, an intimate atmosphere and high quality on all levels to create the coolest wintersport closing festival of Austria.”

Fan van wintersport en festivals? Dan mag jij dit festival zeker niet missen! Kaarten zijn te koop via de website. Een combi pakket, bestaande uit festivalticket, hotel en skipas, is al verkrijgbaar voor € 299,-.

Check de volledige line-up hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws