Isis draait 25 jaar en dat gaat gevierd worden

Ivo Mollemans | 13 februari 2017
events

Er komen steeds meer dj’s bij en er zijn steeds meer dj’s die al 10, 20 of zelfs 25 jaar in het vak zitten. Een voorbeeld van die laatste categorie is DJ Isis. Zij is al een kwart eeuw actief bezig met het mixen en maken van muziek, maar zo’n jubileum kan natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Daarom wordt op 29 april een speciaal feest in de Paradiso in Amsterdam gehouden en daarbij wordt goed uitgepakt.

DJ Isis gaat flink uitpakken

Al haar jaren van ervaring zal Isis in een 6 uur durende set gaan verwerken, maar dat doet ze niet alleen. Samen met haar VJ, Gitte Spinder - beter bekend als Spinsekt - is ze al langer dan een jaar bezig met de show, dus verwacht iets grandioos. Naast Isis zullen ook in de andere zalen dj’s draaien. Kraut, Trippin Jaguar en Yør Kultura gaan er samen met Isis voor zorgen dat haar 25-jarige jubileum een evenement wordt om nooit te vergeten.

Deze avond zal er ook een speciale Nightwatch bar in gebruik worden genomen in het Paradiso. Hier zal een speciaal fairtrade drankje geserveerd worden dat de bezoekers op een natuurlijke manier energie moet geven om zo de nacht zonder drugs of andere middelen goed door te komen. Daarnaast zet Nightwatch zich ook in voor het steunen van Indianen in het Amazone-gebied om hen te helpen hun jungle te beschermen.

LEES OOK: Moogfest komt met anti-discriminatiestage

Het begin

25 jaar geleden begon Isis voor het eerst met draaien en in minder dan een jaar tijd wist ze al naamsbekendheid voor zichzelf te creëren. Ze mocht openen in het voorprogramma van Prince en sindsdien ging het alleen maar harder. Ze heeft al heel wat landen gezien, samen met een hoop andere dj’s gedraaid op de meest bekende locaties en ze heeft ook nog eens een speciaal optreden voor koning Willem-Alexander gegeven. Naast actief bezig te zijn met muziek zet ze zichzelf ook in als ambassadeur voor de vrijheid.

De kaartverkoop is al van start dus wees snel met beslissen. Tickets kan je hier vinden en deze kosten je (toeval of niet) 25 euro per stuk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws