W&W op Ultra 2017 terug naar trance als NWYR

Mark Hofman | 15 februari 2017
events

Deze week bracht de organisatie van Ultra Music Festival de phase 2 line-up naar buiten van Ultra Miami 2017. Het zal je niet verbazen dat ' s werelds grootste artiesten op de line-up staan, maar we vinden er ook bijzonder veel side-projects op. Zo staan er de aliasen van Ferry Corsten, Arty en Sander van Doorn op, maar een andere act trok onze aandacht het meest. Dit jaar staat NWYR ook op Ultra en dat is de alias van niemand minder dan W&W. 

W&W terug naar trance op Ultra 2017 

Dat NWYR het zij-project is van W&W is officieel nog niet bekend, maar het kan bijna niet meer anders. Het begon allemaal in november vorige jaar toen er al even niets meer te horen was omtrend W&W. De mannen gooide vervolgens een post op Facebook online waarin ze zeiden druk bezig te zijn met nieuwe muziek, waaronder trance! Voor wie het nog niet wist: W&W is misschien wel een grote bigroom act, maar het begon allemaal met trance. 


Toen gisteren de line-up bekend werd gemaakt van Ultra 2017, zagen we verschillende fans vragen waar W&W is gebleven. Ze staan er niet op! De organisatie van Ultra gaf vervolgens een opmerkelijk antwoord: 'Look Closer'. 


En dat is waar het interressant wordt, want de grootste namen staan altijd op Ultra Miami 2017 en NWYR is er één die bij niemand op de redactie een belletje deed rinkelen. Het festival is te groot voor beginnende artiesten, dus de kans dat W&W onder de naam NWYR aanwezig zijn is groot. 

Wanneer je die info combineert met de manier waarop het logo eruit ziet, kan het bijna niet meer anders. De Y is namelijk gevormd als een W en staat naast de W, Ultra zegt dat we beter moeten kijken aangezien W&W wél op de line-up staat en voilá: je hebt ze gevonden! 


Hopelijk wordt dit later nog bevestigd, maar het zou toch zeker wel een hele toffe actie zijn!
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws