Julian Jordan krijgt residency bij Omnia

Ivo Mollemans | 19 februari 2017
events

Na het maken van veel muziek, vele uren spenderen achter de decks en het lanceren van een eigen label kan Julian Jordan weer iets toevoegen aan zijn CV. Hij heeft namelijk een residency te pakken bij Omnia in Las Vegas. Dit is een van de bekendste clubs ter wereld en ook een van de best beoordeelde.

LEES OOK: Deze dj vliegt van alle artiesten ooit het vaakst de aarde rond

Julian’s wekelijke residency

Vanaf 4 april zal hij elke dinsdag te vinden zijn in de club. De club zal erg blij zijn met deze toevoeging en Julian is dat zelf natuurlijk ook. Hij had het volgende te zeggen over deze residency:

‘I’m really excited to finally reveal my Vegas residency. It’s a huge honor for me to have my residency at OMNIA, next to big names like Calvin Harris, Martin Garrix and Afrojack. I can’t wait to play my upcoming shows there!’

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Tot nu toe lijkt 2017 een goed jaar voor de 21-jarige dj en producer. Zijn nieuwste single heet ‘Say Love’ en die zal op 24 februari uitkomen. Hiervoor kwam hij met het nummer ‘Always’ en die werd goed ontvangen door zijn fans. Het nummer heeft een ander geluid dan wat hij voorheen maakte, maar dat geeft helemaal niks.

Totdat Julian in april zal beginnen bij Omnia heeft hij uiteraard nog een hoop andere shows waar hij moet zijn. Van binnen en buitenland krijgt hij boekingen binnen en de komende tijd hoeft hij zich geen zorgen over de toekomst.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws