DJ Dano komt naar Drachten voor een allnighter

Mark Hofman | 23 februari 2017
events

Foto door: Michel Klaassen

DJ Dano, één van de grondleggers van de hardcorescene, komt volgende week vrijdag naar Drachten voor een unieke show. De artiest komt deze avond namelijk met een allnighter. Van 22:00 uur tot 03:00 uur staat de legendarische man had dak eraf te beuken en daar is niks, en dan ook niks, mis mee. 

DJ Dano met allnighter in Drachten

De hardcorescene is er één om trots op te zijn en dat is ook exact wat DJ Dano is. Deze legendarische dj en producer is één van de grondleggers van de scene. Hij is lid van The Dreamteam en won vier keer achter elkaar de titel 'Beste Hardcore dj'. Waar het bij Dano begon als dj bij een piratenzender, ging het eind jaren 80 verder als dj in club RoXY. Sindsdien is de man de pionier van de gabbermuziek en ook zijn producties en releases waren legendarisch. 

Op 3 maart, volgende week vrijdag, komt Dano naar Drachten toe. Op Poppodium Iduna zal hij van 22:00 uur tot 03:00 uur achter de knoppen staan om fans te voorzien van heerlijke tracks. De artiest draait deze avond voornamelijk de tracks die zijn carrieré zo glansrijk wisten te maken. Er komen geen andere dj's en er is geen pauze. Dj Dano ramt zelf de uurtjes door en neemt de aanwezige bezoekers mee op een reis door zijn spraakmakende leven. 

Tickets voor dit event? Die haal je hier! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws