Dit is de aftermovie van X-Qlusive Ran-D

Wouter de Vink | 24 februari 2017
events

Dit is de aftermovie van X-Qlusive Ran-D

Yes, daar is-ie dan: de aftermovie van X-Qlusive Ran-D! Op 21 januari mocht hardstyle-dj Randy Wieland zich voegen bij het rijtje met legendarische dj's die hun eigen solo-event kregen. Een fantastische avond met bevriende dj's/collega's van Ran-D en natuurlijk the man himself in de AFAS Live. Organisator Q-dance heeft zojuist de aftermovie naar buiten gebracht, dus aanschouw zelf hoe vet het was. Check de video hieronder!

LEES OOK | Interview Sjors Ruijters: ‘Ik ben er vanaf het eerste moment meteen ingevlogen’

Met 'Living For The Moment', 'Zombie' en andere kneiters van platen behoort Ran-D al jaren tot het rijtje van de aller grootsten. Zo heeft hij ook nog verschillende anthems zoals die voor Defqon.1 en Decibel op zijn cv staan. En dan nog te bedenken dat hij 50% is van de succesvolle live-act Gunz For Hire. Chapeau Ran-D! Met de Roughstate Showcase, Digital Punk, Hard Driver, Gunz For Hire, Evil Activities en vele anderen werd het een avond om nooit meer te vergeten.

Dit is de aftermovie van X-Qlusive Ran-D!

Even iets anders: heb je er ooit bij stil gestaan wie deze vette beelden nou maakt? Afgelopen week interviewden wij Sjors Ruijters, die met zijn SjorsRproductions de hele wereld over reist om video's te schieten van de vetste feesten. Zo is hij ook verantwoordelijk voor deze vette aftermovie van X-Qlusive Ran-D. Benieuwd hoe zoiets nou in zijn werk gaat? Lees dan hier het volledige interview en geniet van de aftermovie!

Foto via Facebook-pagina Ran-D

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws