Mysteryland wordt dit jaar nog uitgebreider

Pieter Hiemstra | 28 februari 2017
events


Fotografie: Dennis Bouman

De 24e editie van Mysterland wordt deze zomer uitgebreider dan ooit. Tijdens het festival op het Floriadeterrein in Haarlem komen meer dj's draaien en er komen meer campingplekken beschikbaar. Vandaag ging de verkoop van Early Bird-tickets van start

Langstlopende dancefestival ter wereld

Het is het langstlopende dancefestvial ter wereld en werd in 1993 opgericht. Jaarlijks lopen er meer dan honderduizend house-liefhebbers rond op het driedaagse Mysterland. De organisatie maakte vandaag bekend dat dit jaar voor het eerst meer dan tienduizend campingplekken beschikbaar komen.

Ook biedt het festival een 'verrassend extra programma' aan. Vorig jaar was dat een suprise-act van Afrojack die op het campingterrein een technoset draaide.

Het festival staat bekend om de vele house substromingen die voorbijkomen. Zo is er plek voor mainstream stages waar EDM wordt gedraaid, maar ook voor de meer underground sounds. Naast muziek focust het festival zich op kunst, cultuur, nieuwe talenten en duurzaamheid. De complete line-up wordt in maart bekend. De duurdere reguliere kaarten zijn vanaf 29 maart beschikbaar.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws