Sugarfactory komt met eigen clubavonden

Mark Hofman | 4 maart 2017
events

De Sugarfactory in Amsterdam slaat een nieuwe weg in de komende tijd. De feestlocatie gaat niet alleen meer huis bieden aan andere feesten, maar komt vanaf nu ook met haar eigen clubavonden. Wat kan je verwachten? Een kneitergoed feestje in de Sugarfactory, maar dan volledig in een nieuw jasje! 

Sugarfactory gaat eigen clubavonden organiseren 

De Sugarfactory gaat haar eigen clubavonden organiseren en doet dit volledig vanuit eigen organisatie. De sound die tijdens deze avonden te horen is varieert van house naar techno en heeft invloeden vanuit disco, funk en jazz uit Detroit en Chicago. 

De eerste echte clubavond begint vandaag al in de Sugarfactory en daar is niemand minder dan Chicago-housepionier A Guy Called Gerald bij aanwezig. Echter staat de held er niet alleen voor, maar zijn ook Kouam Djoko en Khalil aanwezig om de tent af te breken. 

De tweede avond vindt plaatst op 1 april (nee, geen grapje) en lijkt vooraf ook al een legendarische avond te worden. Niemand minder dan houselegende Marshall Jefferson zal die avond het dak eraf blazen met zijn heerlijke sounds. Ook hij staat overigens niet alleen en wordt deze avond versterkt door Awanto 3 en Rebelle. 

Tickets voor de eerste avond zijn hier te bestellen en de tickets voor de tweede avond vind je hier.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws