Ultrasonic maakte eerste namen bekend!

Pieter Hiemstra | 7 maart 2017
events

Ultrasonic Festival zet op 29 juli voor de vijfde keer de Maarsseveense Plassen op zijn kop. Vandaag maakte het festival de eerste namen bekend. 

Mainstage

Zijn nieuwste track 'Bombjack' gaat op dit moment de helewereld over. We hebben het dan natuurlijk over Ummet Ozcan. Samen met Mike Mago en Quintino staat hij op de mainstage.

Hardlife stage

Liefhebbers van beukende kicks en snerpende synths kunnen terecht op de Hardlife stage. Daar beginnen ze met hardstyle, maken ze een uitstapje naar freestyle om te eindigen met raw. Twee grote namen zijn alvast bekend: Ran-D en Frequencerz.

H!PSTER stage

Op deze stage draait Freddy Moreira, bekend van zijn energieke mixtapes. Ook The Partysquad vezorgt een live show, met de eclectische beats die we van ze gewend zijn. 

Metz! stage

Dit podium is gebasseerd op het bekende event uit Rotterdam. Weg met de opsmuk, en terug naar de basis van de house. Dat is het doel van dit podium met goede techhouse artiesten zoals Roog en La Fuente.

Rockit stage

De vijfde en laatste stage, is een hele sfeervolle, mét een pierenbadje. HEY! neemt veel van zijn dj-vrienden mee om de meest atmosferische, dansbare deuntjes te draaien.

Een veelbelovende line-up dus en dit is nog maar een deel. Interesse om naar Ultrasonic te gaan? Hier scoor je je tickets. Laat je overtuigen door de aftermovie van vorig jaar: 

Lees ook: 'Volle poepluiers gecombineerd met stokoude elektronica' 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws