Brekend: WiSH Outdoor strikt Steve Angello voor 11e editie

Partyscene Redactie | 9 maart 2017
events

Eerder deze week maakte WiSH Outdoor al enkele acts bekend die het driedaagse festival in Beek en Donk van 30 juni t/m 2 juli aandoen. Zo staan er ondermeer De Jeugd van Tegenwoordig, Kraantje Pappie, Radical Redemption, Ummet Ozcan, Atmozfears en Zany. Gave namen sowieso, en met de bekendmaking van de headliner is WiSH dit jaar hét festival om vooral niet over te slaan. 

Steve Angello headliner op WiSH Outdoor 

Na een afwezigheid van meer dan een jaar, staat Steve Angello op 1 juli weer op Nederlandse bodem voor een optreden op WiSH Outdoor. De Zweedse dj, die wereldfaam vergaarde met de act Swedish House Mafia, staat als een van de hoofdacts geprogrammeerd op het populaire outdoor festival.  

Naast Steve Angello en eerder genoemde artiesten zijn ook al bevestigd: Kraantje Pappie, Broederliefde, Chocolate Puma, Firebeatz, Madison Mars, Ran-D, Adrenalize, Bizzey, Cyber, Dansado & De Feestneger, East & Young, Joel Hemmen, Lamme Frans, Michel de Hey, Mr. Belt & Wezol, Naffz, Prefix & Density, Rave van Fortuin.

De organisatie zal gedurende de komende 2,5 week de volledige line-up van het festival bekend maken. Tickets voor WiSH Outdoor, dat zal plaatsvinden op 30 juni, 1 juli en 2 juli, zijn verkrijgbaar via de officiële website van WiSH Outdoor.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws