Het vijfde Ultrasonic Festival heeft een superdikke line-up!

Partyscene Redactie | 10 maart 2017
events

De beste dj's draaien bij de Maarsseveense Plassen

De komende zomer zet het Ultrasonic Festival op 29 juli voor de vijfde maal de Maarsseveense Plassen ondersteboven zet! Met een dikkere line-up dan ooit gaat het los op de vijf verschillende stages. 

De eerste aankondiging van dit jaar is de nummer 19-dj van de wereld, Ummet Ozcan. Je kent hem van optredens op de grootste festivals als Tomorrowland, baanbrekende eigen hits en samenwerkingen met Tiësto en Dimitri Vegas & Like Mike. Ook zijn nieuwe plaat 'Bombjack' gaat de hele wereld over. 

Natuurlijk staat Ummet niet alleen op de mainstage; ook Nederlands nieuwe belofte, Mike Mago, is van de partij om je te verbazen met zijn fijne, zomerse sounds. Nog meer Hollands glorie is aanwezig met niemand minder dan Quintino, die met zijn stevige sound en een dikke show zeker alle voeten van de vloer krijgt.

Hardstyle met Ran-D

Het tweede buitenpodium van Ultrasonic Festival bouwt lekker op van hardstyle, via een uitstapje naar freestyle naar vette raw in de late avond. En voor dat laatste is niemand geschikter dan Ran-D! Een uitverkochte solo in de HMH is maar één van de prestaties die hij op zijn naam heeft staan. Meer Roughstate sounds ga je horen van Frequencerz. Deze heren rocken op 29 juli de Hardlife-stage alsof ze nooit anders hebben gedaan.

A brand new feeling: be a h!pster for one day. Dat is waar H!PSTER nog steeds voor staat, dus maak je klaar voor een te gek eclectisch spektakel met veel gekkigheid en laat je meevoeren op de heetste beats van de grootste artiesten in deze scene. En niemand is sneller groot geworden dan Freddy Moreira. Met zijn energieke stijl is hij één van de meest geboekte artiesten in Nederland en hij staat ook nog eens bekend als down-to-earth en een echte ladies’ man. Verwacht een explosieve liveshow met al net zulke heerlijke muziek als in Freddy’s bekende mixtapes. 

Dat wordt hard gaan, lekker gaan… net als bij The Partysquad! Na al die jaren blijven deze heren onmisbaar, want ze breken het dak af als geen ander. H!PSTER gaat weer een heftig Ultrasonic tegemoet…

Dikke house-klappers

'The real house event’ vindt plaats op een we heel dikke stage: Metz! Dit bekende event uit de regio Rotterdam staat garant voor dikke house-klappers, een vleugje techhouse, heerlijke vocals en altijd de juiste vibe. 

House music is en blijft de basis, zoals Metz’ onbetwiste resident Roog bewijst. Al sinds jaar en dag is ‘Mister Hardsoul’ een graag geziene gast op Metz en uiteraard is hij op Ultrasonic ook in de DJ-booth te vinden. 

Maar er is meer: La Fuente is zich bij Metz aan het ontwikkelen tot een ware publiekstrekker voor jong en oud en met zijn energie, passie en uitmuntende platenkeuze kunnen we niet wachten om hem aan het werk te zien deze zomer.

HEY! is terug

Na het succes van vorig jaar is het logisch dat de HEY! terugkeert op Ultrasonic om de stage te hosten in de altijd sfeervolle en creatieve Rockit area. En ook dit keer neemt HEY! Een batterij aan DJ-vrienden mee om er een heerlijke dag aan het pierenbadje van te maken. 

Natuurlijk is daarbij Michel de Hey zelf aanwezig. Deze goedlachse Rotterdammer kon je de afgelopen tijd vinden van Space Ibiza tot Awakenings, en hij is de komende zomer ook weer regelmatig bij Elrow te vinden als resident. 

Maar de grote primeur is Duitse superheld Karotte, die zijn debuut maakt aan die mooie Maarsseveense Plassen. Of het nu een 10 uur set bij Thuishaven is, een Techno set op Timewarp of een intieme set in zijn thuisbasis Harry Klein; Karotte weet overal een sublieme sfeer neer te zetten. 

Koop die tickets

Kun je ook al niet meer wachten om deze zomer je tenen in het Maarsseveense zand te graven? Koop dan snel je kaartje voor €37,50. Ze zijn te koop via www.ultrasonic.nl of bij Primera.
 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws