Dreamfields haalt Marshmello voor het eerst naar Nederland

Pieter Hiemstra | 16 maart 2017
events

Eén van de grotere namen in de dancewereld komt voor het eerst naar Nederland. Marshmello wordt de headliner op Dreamfields Festival. De Amerikaan werd in 2016 de hoogste binnenkomer met plek #28 in de 'World Top 100 Dj's' poll van DJ Mag. 

Dreamfields maakte eerder al andere namen bekend. Ook artiesten zoals Showtek, Sam Feldt, Kraantje Pappie, Sevn Alias, Noisecontrollers staan ingeboekt. In totaal komen negentig artiesten langs op het tweedaagse festival. De volledige line-up wordt zaterdag 22 maart bekend gemaakt. 

Geheime indentiteit

Marshmello staat bekend om zijn witte kleding en zijn helm/masker in de vorm van een marshmellow. Wie erachter schuilt is nog steeds geheim. De vele speculaties over wie de man is, zorgde misschien wel voor zijn populariteit. Want populair is hij, met meer dan tien miljoen volgers op sociale media. Daarnaast scoorde zijn grootste hit negentig miljoen views op Youtube. Vorig jaar leek de Amerikaan zijn identiteit te onthullen tijdens EDC Las Vegas. Het bleek echter een grap toen Tiësto vanachter het masker tevoorschijn kwam. 

De stijl van de mysterieuze artiest is moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is een combinatie van beukende trap, groovey house en opzwepende EDM. 

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het festival op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli in Lathum, vlakbij Arnhem. Voor een ticket op zaterdag betaal je €47,50. Een zondagkaart kost €22,50. Interesse of wil je meer weten? Kijk dan op de website van Dreamfields. 

Lees ook: 'Slimme vibrator schond privacy van honderden gebruikers'

'Alone' werd Marshmellow's grootste hit met 90 miljoen views

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws