Badhoevedorp organiseert festival op de snelweg

Pieter Hiemstra | 17 maart 2017
events

Het overbodige stuk snelweg dat Badhoevedorp in tweeën splijt, is zaterdag 3 juni de locatie voor zomerfestival NO WAY A9. Het stuk asfalt dat moet plaatsmaken voor een park dat beide buurten weer samenvoegt.  

Rolschaatsen op de invoegstrook

Dat schrijft het Parool vrijdagmiddag op hun website. Foodtrucks, bandjes en bars: alle ingrediënten voor een mooi feest zijn aanwezig. Rolschaatsers op de invoegstrook, een hamburgertje eten op de vangrail en springkussens op de vluchtstrook. Het zal een vreemd gezicht zijn. 

Organisator Richard van Nijkerk vertelt tegen de krant: 'Het stuk snelweg is al meer dan veertig jaar een doorn in het oog van Badhoevedorpers. Nu het tracé verdwijnt willen we een feestje geven voor de gemeenschap. Natuurlijk mag iedereen komen, maar we hebben maar plek voor drieduizend mensen, dus we houden het klein.'

De A9 tussen knooppunt Raasdorp en knoopunt Badhoevedorp wordt verplaatst ten zuiden rond het dorp. Wij zijn erg benieuwd naar dit feestje. Jij ook? Check dan de website van het festival voor meer informatie! 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws