Above & Beyond gaat 250e aflevering van Group Therapy in Washington vieren

Ivo Mollemans | 25 maart 2017
events

Het trance-trio Above & Beyond heeft al heel wat locaties voorbij zien komen. Ze hebben op zo’n beetje elk groot festival gedraaid, hun eigen tours doen het altijd erg goed en ook in de studio gaan ze erg lekker. Naast het produceren van tracks laten ze er wekelijks ook een aantal voorbijkomen in hun eigen podcast genaamd ‘Group Therapy’.

Above & Beyond brengen Group Therapy 250 op unieke wijze

Deze podcast wordt wereldwijd door duizenden trance fans geluisterd en voor de 200e aflevering was er een gigantische show opgezet in de Ziggo Dome. Nu, iets minder dan een jaar later, gaan ze opnieuw gek doen om een aflevering van Group Therapy te vieren. Deze keer wordt er geen show in Nederland gehouden, maar ze reizen af naar Washington.

LEES OOK: Armin nieuwste resident Club Hï Ibiza

Daar zullen ze in het amfitheater The Gorge twee shows houden op 16 en 17 september. Dit is tegelijkertijd ook de eerste keer dat een Group Therapy twee keer wordt gemaakt. Wat het evenement allemaal naar de tafel zal brengen is nog onbekend, maar fans houden de website ervan goed in de gaten. Er gaan wel wat geruchten dat het Anjunadeep label wellicht een aantal showcases zal verzorgen.

Voor informatie over de line-up, tickets en andere zaken moet je ABGT250.com in de gaten houden. De pre-sale van tickets begint op 13 april. Check in elk geval de trailer voor het festival hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws