deadmau5 onthult zijn nieuwe podium

Ivo Mollemans | 5 april 2017
events

Na maanden van hard werken aan nieuwe muziek vond deadmau5 dat het ook tijd was om zijn podium een upgrade te geven. Die upgrade ging natuurlijk niet vanzelf en de dj heeft dan ook samen met een team dag en nacht gewerkt aan het nieuwe design.

Het harde werk van deadmau5 loont 

Dit design heet ‘Cube 2.1’ en is de directe opvolger van de ‘Cube’. Natuurlijk zijn alle visuals flink geüpdatet en vernieuwd, maar het basisprincipe is hetzelfde gebleven. Hierdoor blijft de stage wel lekker herkenbaar en dat is een goede beslissing geweest. Ook kunnen delen van het bouwwerk nu bewegen op de maat van de muziek en dat is iets wat we niet eerder hebben gezien. De hele achtergrond van het podium is gevuld met gigantisch veel lichten voor extra dynamiek in de show.

LEES OOK: Sebastian Ingrosso sluit Emporium Fairytales af

deadmau5 nam de ‘Cube 2.1’ voor het eerst in gebruik tijdens zijn ‘Lots Of Shows In A Row’ tour die begon in de Hammerstein Ballroom op 29 maart in New York. Op deze locatie zullen nog meer shows volgen en daarna wordt het gevaarte naar onder andere Philadelphia, Boston, Detroit en Seattle verhuist.

Check video’s die vanuit het publiek zijn gemaakt van de epische show hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws