Trancepionier RAM geeft gratis optreden op 1e Pinksterdag

Pieter Hiemstra | 5 april 2017
events


Trancefans opgelet! De Amsterdamse trancepioneer RAM verzorgt op zondag 4 juni opnieuw een showcase van zeven uur in Beaclub Fuel, Bloemendaal aan Zee. Om zijn trouwe fans te bedanken is zijn optreden gratis te bezoeken! 

Van progressive tot hard trance

De set zal worden opgebouwd van progressive tot hardtrance. Veel bekende tracks uit zijn 20-jarige loopbaan komen voorbij met genres zoals tech- vocal- en psy-trance. Verder heb jij als fans ook een vinger in de pap over de muziekkeuze. Op de Facebookpagina van het evenement kun je namelijk je favoriete tracks droppen. Maar liefst een uur lang draait RAM verzoeken van zijn fans. Houd de komende tijd dus deze pagina in de gaten! 

Stormachtig 2016

De laatste editie in Fuel was onstuimig, maar erg succesvol. De zwaarste storm van het jaar raasde over het strand, wegen werden afgezet en bomen vielen om. Dat weerhield echter niemand om thuis te blijven en dus was Fuel tot de nok gevuld met toegewijde fans. En uiteraard leverde RAM leverde een vette show af.

Met shows in 2016 op Dreamstate (VS) en ASOT800 (NL) heeft RAM de wind in de zeilen. De uitverkochte clubshows en acht top 5-noteringen op Beatport zijn daar nog maar eens het bewijs van. Twee tracks haalden zelfs de eerste plek. Ook dit jaar gaan we veel van RAM horen, met aankomende releases op FSOE en Armada. Ook op zijn Grotesque Music kunnen we waarschijnlijk nieuw werk verwachten dit jaar. 

De kans is groot dat het dit jaar weer bomvol wordt. Wil je dus zeker weten dat je erin komt? Koop dan op deze website een garantieticket. Deze kaartjes kun je bij de deur inwisselen drankmuntjes. Ook kun je een ticket en meet en greet winnen via Freetix

Hier alvast één van zijn hits om alvast in de stemming te komen! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws