Perfect Serve Barshow Amsterdam: dé plek voor cocktailfreaks!

Mark Hofman | 17 april 2017
events

Het paasweekend is bijna afgelopen en dus is iedereen aan het bijkomen van de liters alochol. De één gooide zijn mik vol met bier terwijl de ander dat deed baco. Een andere groep is helemaal weg van cocktails. Voor die mensen hebben we alvast een tip voor het aankomende weekend. De Perfecte Serve Barshow Amsterdam. 

Perfect Serve Barshow keert terug naar Amsterdam 

Op 22 en 23 mei keert de Perfect Serve Barshow terug in Amsterdam en dat is, naast proffesionals, ook voor de cocktailliefhebber een dikke aanrader. Vier jaar geleden verscheen de beurs voor het eerst in Amsterdam en heeft sindsdien internationaal naam gemaakt. Bareigenaren, bartenders en cocktailliefhebbers lopen twee dagen lang rond tussen meer dan vijftig verschillende drankmerken. Man, we hebben nu al dorst! 

Dit jaar ontmoeten zo'n vijftienhonderd bartenders en liefhebbers de merken. Met een groter programma dan voorgaande jaren, wordt het dit jaar extra genieten. Seminars, tastings, competities, showcases en experiences stands zijn volop aanwezig tijdens Perfect Serve Barshow 2017. 

Op maandag 22 en dinsdag 23 mei vind je de beurs van 12:00 uur tot 19:00 uur in de Westerliefde in Amsterdam. Voor meer info check je deze link

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws