Menno Solo 2017 – On The Beach

Partyscene Redactie | 4 mei 2017
events

Na in januari dit jaar de WesterUnie anagedaan te hebben met Menno Solo keert Menno terug naar zand, zee en zon! Zaterdag 19 augustus vindt een nieuwe editie plaats van Menno Solo – On The Beach. Het decor is Beachclub Fuel in Overveen en jij bent van harte welkom om te dansen op psy, tech, progressive en trance terwijl de zon ondergaat.

Het jaar 2017 is goed begonnen voor Menno. Op fantastische wijze vierde hij in de WesterUnie in Amsterdam het 10-jarige jubileum van Menno Solo. Tijdens deze gedenkwaardige editie kwam het allerbeste van tien jaar Menno Solo samen in één geweldige productie, met als hoogtepunt de trance classics set van ‘Mr. In Trance We Trust’zelf. Sinds hij het stokje overnam als A&R Manager bij In Trance We Trust heeft hij het label naar nieuwe hoogtes gebracht met prachtige releases als 'Ahimsa', 'Abhyasa' en 'Set To Sail'. 

Door dit soort indrukwekkende producties mogen zowel nieuwe fans als trance-fans van het eerste uur zich zaterdag 19 augustus opmaken voor opnieuw een geweldige editie van Menno Solo – On The Beach. 

Tickets voor Menno Solo 2017 – On The Beach koop je hier.

Menno Solo - On The Beach

Wanneer: Zaterdag 19 augustus 2017, 17:00 uur - 00:00 uur
Waar: Beachclub Fuel (Zeeweg 84, Overveen)
Tickets & Info: mennodejong.com
Minimum leeftijd: 18

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws