Rilan & The Bombardiers brengen rock ’n soul naar Festival Mundial

Pieter Hiemstra | 12 mei 2017
events

Festival Mundial gaat hard met namen deze week! Woensdag brachten ze de Britse band Honne naar buiten en Gerard Ekdom maakte vandaag in zijn programma Ekdom In De Ochtend op Radio 2 bekend dat het Nederlandse Rilan & The Bombardiers op het festival staat. Rilan en zijn band brengen rock ’n soul naar een volledig nieuw level.

Soul in een groovy jasje

Rilan & The Bombardiers kwamen eerder dit jaar met hun single ‘Walking On Fire’. Dit soulnummer in een groovy jasje werd zowel in Nederland als internationaal goed ontvangen. Muziek zit in Rilan Ramhanes genen: al van jongs af aan speelt muziek een grote rol in het leven van de zanger. Via zijn ouders kwam hij in aanraking met klassieke stukken, rock ’n roll, jazz en Afrikaanse folk. Dit is duidelijk terug te horen in zijn stijl: een muzikaal kleurenpalet dat zeker niet in een hokje te plaatsen is.
 
Zijn live performance wordt begeleid door zijn band The Bombardiers. Deze samenstelling zorgt een funky eenheid waar het plezier en de energie van afspat! Daar wil je natuurlijk bij zijn.

Festival Mundial vind je op 24 en 25 juni in de industriële setting van de Spoorzone te Tilburg. 

Tickets scoor je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws