Bekijk de visuals van deadmau5 in full-HD!

Pieter Hiemstra | 18 mei 2017
events

Goed nieuws voor de mensen die veel over de nieuwste visuals van deadmau5 hoorden, maar nog niets gezien hebben. Een fan heeft zijn set tijdens lots of shows in a row tour in full-HD opgenomen! Daarin zien we hoe vet de nieuwste visuals van zijn Cube 2.1 zijn. 

700.000 dollar per vlak

Fans keken er lang naar uit: de veelbesproken show waarin deadmau5 eindelijk zijn nieuwste visuals zou laten zien. Met de Cube 2.1 gaf hij zijn vorige Cube-podium een flinke upgrade en wat voor één! Het is een podium in de vorm van een kubus die kan bewegen op de maat van de muziek. Dat is iets wat we nooit eerder hebben gezien. Volgens de dj heeft de stage per vlak maar liefst 700.000 dollar gekost. Maar dan heb je ook wat!

Apparatuur opgeblazen

In maart vingen we al een glimp van de stage op nadat de Canadese muis ons maandenlang teasde op sociale media. Maar bij de aftrap van zijn tour was het dan eindelijk zo ver: hij mocht zijn pronkstuk aan iedereen presenteren. Het werd echter een domper toen hij zijn apparatuur opblies. Gelukkig ging het optreden in de video hieronder wel vlekkeloos.

Check de vette visuals in HD!

Lees ook: De 5 tofste stage-designs allertijden
Lees ook: Dit is het nieuwe schatje van Deadmau5

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws