Sensation krijgt editie in Australië

Pieter Hiemstra | 23 mei 2017
events

Terwijl we in Nederland 8 juli afscheid nemen van Sensation, gaat het muziekfestival in november voor het eerst naar Australië. In het Spotless Stadion, midden in het Olympic Park van Sydney wordt 25 november een speciale outdoor editie georganiseerd. Dat maakt de organisatie zojuist bekend op Facebook. 

Zestig wereldwijde edities

We kennen het festival natuurlijk van de legendarische dancefestivals Sensation White (house) en Sensation Black (hardere stijlen). Sinds 2000 wordt het festival jaarlijks gehouden in de Amsterdam ArenA. Kenmerkend aan Sensation is dat het podium al vrij snel in het midden stond, in plaats de gebruikelijke één kant.

Vanaf 2005 ging de organisator ID&T internationaal met edities in Duitsland en België. Inmiddels zijn er al 60 locaties wereldwijd waar het festival duizenden bezoekers trekt. Met Down Under als de laatste in het rijtje. 

Line-up

Het is helaas nog niet bekend wie er gaan draaien op het festival in Australië. Op de Sensation - The Final in de Johan Cruyff Arena staan 8 juli artiesten zoals Hardwell, Fedde le Grand, Axwell /\ Ingrosso, Mr. White, Sunnery James & Ryan Marciano achter de decks.

Lees ook: Armin van Buuren reageert op plagiaatbeschuldiging
Lees ook: Interview Firebeatz: 'Ze deden bordspelletjes terwijl we draaiden'

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws