Balaton Sound keert terug naar Hongarije 

Mark Hofman | 25 mei 2017
events

Balaton Sound keert dit jaar terug naar de stranden van Budapest. Het festival wordt van 5 tot 9 juli gehouden aan het prachtige Lake Balaton in Hongarije. Met toegang voor 150.000 bezoekers wordt het ook dit jaar weer volop genieten. Man, wat hebben wij hier zin in! 

Balaton Sound keert terug naar Hongarije

Twee kilomoter aan ruimte voor artiesten als Afrojack, Axwell /\ Ingrosso, KSHMR, Kygo, Marshmello, Tiësto en Zedd: dat is wat Balaton Sound te bieden heeft. Aan het mooie Lake Balaton wordt het weer 4 dagen volop genieten van de lekkerste muziek en een heerlijke sfeer. De hoofdacts worden ondersteund door talentvolle artiesten vanuit alle uithoeken van de scene. Maar ook het hip-hop genre is met de komst van G-Eazy en Jason Derulo goed vertegenwoordigd. 

Voorgaande edities waren grote successen en de tickets zullen daarom ook hard gaan. Voor 210 euro heb je een five-day pass in de pocket en voor 185 euro beschik je over een four day pass. Deze tickets zijn hier alvast te bestellen.

Wil je een goede indruk van het festival krijgen? Check dan de aftermovie van vorige jaar. Hier wil je toch gewoon bij zijn? 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws