Strictly RAM 2017: BBQ’en en gratis feesten op het beste wat trance te bieden heeft

Partyscene Redactie | 29 mei 2017
events

Voor de derde maal organiseert RAM Strictly RAM. Op zondag 4 juni kun je van 17.00 tot 0.00 uur terecht in Beachclub Fuel waar RAM weer een megalange set gaat weggeven. Variërend in stijl van 124 tot maar liefst 144 BPM, opgebouwd van progressive tot hardtrance. Je kan alles verwachten, van classics tot tech, vocal trance, psy en uplifting. Alles komt aan bod en je zult je geen minuut vervelen. 

BBQ

Vooraf aan het event organiseert RAM een BBQ. De BBQ is van 16.00 tot 18.00 uur en geeft je dus ook eerder toegang tot de party. RAM heeft beloofd om vast de boel op te warmen bij de BBQ met wat gratis shots die hij gaat weggeven tussen 16.00 en 17.00 uur, dus als dit je wat lijkt, registreer je dan hier!

Kies jouw favoriete track

Op de evenementpagina van Facebook zal een poll verschijnen waar je jouw favoriete tracks kunt achterlaten. RAM gaat een uur lang aandacht besteden aan wat jullie willen horen. Mis deze kans dus niet en hou Facebook goed in de gaten. Jij bepaald mede wat er in Fuel door de speakers geRAMd wordt.

Garantietickets 70% op

Traditiegetrouw levert RAM jou deze show weer zonder entreekosten. Het is RAM zijn manier om het trouwe publiek dat hem al jaren steunt te bedanken. Er zijn natuurlijk wel gelimiteerde garantietickets die je online kunt aanschaffen en bij de deur inlevert in ruil voor drankmuntjes. Zo weet je zeker dat het ongetwijfeld afgeladen Beachclub Fuel een plaatsje voor je vrij houdt. Deze speciale garantietickets zijn hier te koop!  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws