Ronnie Flex en Sevn Alias naar Matrixx at the Park 2017

Bart Remmers | 1 juni 2017
events

Supervette line-up van Matrixx at the Park 2017 

Matrixx at the Park is weer terug in het Hunnerpark in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli. 

Hetzelfde concept, weer zeven dagen lang helemaal gratis, dezelfde locatie, maar dan in een nieuw jasje en met een nieuwe spannende line-up. Het overvolle programma bevat onder andere The Partysquad, Radical Redemption, Moksi, Childsplay, Paul Elstak, Jay Hardway, La Fuente, Coone, Dyna, Johnny500, Dirtcaps en vette live-optredens van onder meer Ronnie Flex en Sevn Alias. 

Jupiler Stage 

Voor de 16de keer organiseert Matrixx tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een week lang Matrixx at the Park. Het hoofdpodium, de Jupiler Stage, gaat elke dag om 19:00 uur open en brengt de dikste House en Urban muziek. Behalve op zondagmiddag als het vanaf 14:00 uur weer de beurt is aan het succesvolle hardere stijlen concept XXlerator. 

Op woensdag neemt het Freestyle concept van Matrixx, Lunatixx de Jupiler Stage voor zijn rekening. JBL Stage Het tweede podium, dat voor het 3de jaar achtereen omgedoopt wordt als de JBL Stage staat ook dit jaar weer boel van het talent. Talent uit de regio en de rest van het land. 

De hosts van dit jaar zijn in chronologische volgorde Daisy’s Dj Team & Friends, No Way Back, Doggtown & Jangala, Deciliters, Kamp Ras, De Nachttuin, Bla Bla en op de vrijdag sluit Encore af. 

Matrixx Live aan de Kade

Eerder maakte organisator Matrixx, bekend van de mega-festivals Emporium en Dreamfields, al de line-up van haar tweede (gratis) locatie bekend: Matrixx Live aan de Kade. Daar maken Broederliefde, Wolter Kroes, Andre Hazes, Vengaboys, OG3NE, Snollebollekes, Kraantje Pappie en Vinchenzo van The Voice hun opwachting aan de Waalkade. 

Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.matrixx.nl of check www.facebook.com/MatrixxEvents

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws