Nagenieten van Martin Garrix op Pinkpop! [video]

Pieter Hiemstra | 6 juni 2017
events

Met veel confetti, vuur- en c02-kannonen stal Martin Garrix zaterdagavond de show op Pinkpop. Op de 48e editie was hij de eerste dj ooit die de mainstage op het festival mocht afsluiten en hij doorbrak zelfs de heilige tijdsgrens van 12 uur. Daarmee compenseerde hij volgens veel bezoekers en media de tegenvallende show van zijn vriend Justin Bieber. 

Langer doordraaien

Die verscheen later dan gepland op het podium, waardoor zijn optreden langer duurde. Hierdoor kwam Martin Garrix een half uur later ten tonele waarna hij midden in zijn set van de organisatie hoorde dat hij langer door mocht draaien. 'En daar ben ik fucking blij mee', riep hij richting het publiek. 

Met 1 miljard YouTube-views voor 'Animals' en dagelijks een rondje langs de grootste feesten, is Pinkpop peanuts voor Martin Garrix. Toch heeft het festival een iconisch aura om zich hangen en daar blijkt de dj zich van bewust. Op Instagram laat hij weten genoten te hebben van zijn optreden. Bekijk ook een fragment van zijn optreden tijdens Pinkpop!

 

Thanks Pinkpop. Wat was dit bizar ❤🇳🇱

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws