Mad Decent Block Party gaat naar Red Rocks met een geweldige line-up

Ivo Mollemans | 18 juni 2017
events

Mad Decent, het label dat Diplo heeft opgericht, is inmiddels een van de leidende labels als het gaat om dancemuziek. De gekste tracks worden via Mad Decent uitgebracht en het geeft allerlei verschillende soorten artiesten een podium.

Mad Decent Block Party

Naast het uitbrengen van muziek geeft het label ook de vetste feesten. De Mad Decent Block Party’s zijn de bekendste daarvan. Met dit concept gaat het label naar verschillende steden om daar met een aantal artiesten uit hun rooster een festival neer te zetten. Dit gebeurt al sinds 2007 en dat betekend dat het dit jaar tien jaar geleden is dat de eerste werd gehouden.

LEES OOK: De dikke line-up van Ultrasonic Festival

Reden voor een feestje dus. De volgende locatie is dan ook een hele speciale. Het Red Rocks Amphitheatre wordt namelijk overgenomen door Diplo en zijn team. De headliners van die dag zullen Alison Wonderland, Cashmere Cat, Major Lazer en Slumberjack zijn. De Block Party’s worden gehouden in samenwerking met Bacardi.

Ook al bestaat het feest nu tien jaar, toch worden er dit jaar minder edities gehouden dan de afgelopen jaren. In 2016 werden er nog vijftien georganiseerd terwijl dat er dit jaar maar twee zijn. Hopelijk zijn ze volgend jaar wel weer in grote getalen te vinden.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws