Don’t Let Daddy Know breidt uit in de UK met deze line-up

Ivo Mollemans | 21 juni 2017
events

Het Don’t Let Daddy Know festival is een populair concept dat bij elke editie weer veel bezoekers weet aan te trekken. Elke keer opnieuw is er een diverse line-up te vinden bij het festival en dit houdt het interessant voor de bezoekers.

DLDK richting de UK

Na meerdere edities op verschillende locaties is het nu tijd voor de organisatie om opnieuw richting de UK uit te breiden. Op zaterdag 7 oktober zullen verschillende grote namen in de USN Bolton Arena draaien. Deze arena heeft een capaciteit van 10.000 man en daarmee is dit tot nu toe de grootste editie van Don’t Let Daddy Know in de UK. Eerder edities in de UK vonden plaats in het Victoria Warehouse, maar volgens de organisatie was het tijd voor uitbreiding.

LEES OOK: Komt er een X-Qlusive Headhunterz?

Steve Angello, Knife Party, Blasterjaxx, Laidback Luke, R3hab, Third Party en Sem Vox zijn allemaal onderdeel van de line-up. Bezoekers zijn dus verzekerd van goede muziek en aangezien Don’t Let Daddy Know een goede naam heeft opgebouwd in de afgelopen vijf jaar zal ook de rest van het evenement vast en zeker goed geregeld zijn.

De beginselen

Het festival begon zo’n vijf jaar geleden op Ibiza sindsdien heeft het al duizenden bezoekers verdeeld over verschillende locaties gelukkig weten te maken met een combinatie van show, muziek en goede zorgen. De vijfde verjaardag van het festival werd dan ook grandioos gevierd met een speciale editie in de Ziggo Dome in het bijzijn van 17.000 bezoekers.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws