Drum ‘n’ bass liefhebbers maken zich klaar voor Liquicity

Ivo Mollemans | 24 juni 2017
events

Op 8 en 9 juli zal een van de grootste, bekendste en leukste drum ‘n’ bass evenementen ter wereld weer plaatsvinden: Liquicity. Elke liefhebber van het drum ‘n’ bass genre is wel bekend met dit festival en dat is te merken aan de verschillende nationaliteiten die richting Alkmaar afreizen om daar twee dagen lang hun favoriete artiesten te checken.

Liquicity is uniek in zijn soort

De bezoekers van Liquicity zijn meer dan alleen bezoekers. Het is te beschrijven als een community waarbinnen iedereen bereidt is om elkaar te helpen. Een verschijnsel dat je maar op weinig festivals ziet. Uit meer dan 50 verschillende landen zijn er mensen die naar het enige festival in Nederland komen waarbij de muziekstijl 100% uit drum ‘n’ bass bestaat.

LEES OOK: Dit is de trailer voor Tomorrowland 2017

Hierdoor is er veel diepgang mogelijk op het festival wat betreft de stijlen waaruit drum ‘n’ bass bestaat. Of het nou gaat om euforische, liquid of neurofunk: alles is aanwezig op het festival. Met 7000 bezoekers lijkt het festival niet groot, maar het is wel degelijk een van de grootste drum ‘n’ bass festivals ter wereld. Dat Liquicity dan juist in Nederland plaatsvindt vinden we stiekem toch een hele eer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws